Zangles Dordrecht

Zangles Dordrecht

Zangles Dordrecht

Professionele docenten geven zangles Dordrecht aan de Dordtse Muziekschool.

Ben je benieuwd of zangles wat voor jou is? Een goede aangeleerde techniek is onmisbaar voor het ontplooien van jouw talent. Je kan bij ons een afspraak maken voor een proefles. De docent kijkt dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Zangles Dordrecht

Kiki Luitwieler

Zanglerares Dordrecht
Zangdocente Muziekschool Dordrecht

Klassiek/Pop/Modern

Kiki is afgestudeerd op het Fontys Conservatorium te Tilburg in de richting solozang klassiek. Naast klassiek geeft ze ook les in moderne (pop) muziek. Tijdens de zangles wordt gelet op aspecten als noten lezen, ademtechniek, muzikaliteit/improvisatie en interpretatie. Kiki is een enthousiaste docente en weet dit ook over te brengen op haar leerlingen. Probeer het vrijblijvend uit met een proef zangles dordrecht

Bekijk ook haar website: Kiki Luitwieler

Iris van der Made

Zangles Dordrecht - Iris van der Made
Zanglerares Iris

Pop/Modern/Lichte muziek

De basis voor mijn werk als zangpedagoge werd gelegd op de jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ik ben inmiddels onderlegd in de Complete ZangTechniek van C. Sadolin en heb me verdiept in EVTS. Naast techniek richt ik me ook op de expressie van muziek. Nieuwsgierig? Maak een gratis afspraak voor een proef zangles dordrecht


Zangles wordt gegeven vanaf 6-7 jaar, en kan eventueel in groepsverband. (Klik hier voor meer informatie over lesvormen)

Ben je nog niet zeker van je keuze? Je kan ons altijd een mailtje sturen voor meer informatie over de zanglessen. Je kan hier al onze docenten bekijken. 

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Ben je benieuwd hoe het is om jouw eigen zangstem te ontdekken? Vraag een gratis proefles aan!