fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
zangles dordrecht

Zangles Dordrecht

Je inschrijven voor zangles in Dordrecht? Onze docenten leren je graag zingen in de bekende drie genres? Dus wil jij klassiek leren zingen, improviseren binnen de jazz of het liefst aan de slag met moderne popsongs die je kent van de radio en bekende televisieprogramma’s? Wij leren je zingen in die drie genres en zorgen er met de belangrijke oefeningen voor dat jij o.a je ademhaling goed leert beheersen.

Onze docenten hebben verschillende achtergronden, zowel aan de hand van de verschillende genres als op basis van hun ervaring. Bijna allemaal behaalden ze een bachelor- of mastergraad aan het conservatorium. Klassiek afgestudeerden zingen bijvoorbeeld in opera’s en musicals, terwijl anderen enthousiast worden van jazz of je uitstekend kunnen begeleiden met moderne popmuziek.

Zangles met aandacht voor belangrijke technieken

Tijdens jouw zangles in Dordrecht zullen we veel zingen om dat perfect onder de knie te krijgen. Bovendien gebruiken we belangrijke oefeningen, waarmee we de basis leggen om ontspannen te leren zingen. We hebben bijvoorbeeld aandacht voor jouw ademhaling en gebruiken andere belangrijke oefeningen om de techniek makkelijker aan te kunnen leren.

Dankzij de klassieke en andere scholingen van onze docenten kunnen we je perfect helpen met zangles in Dordrecht in het genre dat je het leukst vindt. Leer van zangdocenten die zelf regelmatig optreden op podia over heel de wereld. In een klassieke opera of in een musical, net als op een jazzpodium of met moderne songs die we allemaal op de radio horen.

Onze docenten Zangles

Onze docenten voor de zanglessen in Dordrecht studeerden aan conservatoria en andere muziekscholen. Ze zijn daardoor gespecialiseerd in klassieke muziek, in jazz en in moderne muziek. Sommigen spelen nog regelmatig in een band, terwijl anderen optreden in een meer klassieke setting in binnen- en buitenland.

Ze vertellen je graag meer over hun belangrijke inspiratiebronnen en helpen je zowel met de belangrijke oefeningen voor de techniek als het zuiver zingen van de mooiste songs. Met hun uitgebreide ervaring op het podium en het begeleiden van leerlingen zoals jij zijn zij de ideale docenten voor jouw zangles in Dordrecht.

De docenten voor jouw zangles leren je zuiver zingen en helpen je bijvoorbeeld te werken aan jouw expressie. Op die manier word je de volwaardige zanger die je graag wilt zijn. Je volgt lessen bij ons op de muziekschool en gaat thuis aan de slag met de belangrijke oefeningen die we je meegeven.


Tip: wist je dat met name klemtonen en de tongval vaak vervlakken tijdens het zingen? Onze docenten helpen je daar goed op te letten en er goed gebruik van te maken met jouw zangstem. Je leert op die manier de juiste technieken om mooier te zingen.

Praktische informatie: zangles in Dordrecht

Benieuwd naar onze zangles in Dordrecht en of dat iets voor jou is? We nodigen je graag uit voor een proefles, zodat je kunt ervaren of het iets voor jou is. Bovendien is het jouw kans om kennis te maken met onze docenten en na te gaan met wie je de beste klik hebt. Tip: zangles in Dordrecht volg je standaard privé, zodat we je maximale aandacht kunnen geven. En liever samen met vrienden of als ouders en kinderen komen zingen? Daarvoor organiseren we speciale privé-groepslessen.

We laten je graag kennismaken met onze docenten en de methodes die we gebruiken. Ontdek op die manier hoe leuk het is om bij ons te komen leren zingen. De zanglessen in Dordrecht geven we standaard tussen 14:00u en 21:00u, zodat je zowel ’s middags als ’s avonds bij ons terecht kunt voor de zanglessen.

Wil jij je aanmelden voor zangles in Dordrecht of meer weten over de manier waarop je met onze docenten aan de slag kunt? Meld je online aan (https://dordtsemuziekschool.nl/aanmelden/zang) of neem contact met ons op en stel je vragen. We horen graag van je, ook als je enthousiast bent over een van de andere instrumenten waar we je graag op leren spelen.