Vioolles Dordrecht

Vioolles Dordrecht

Vioolles Dordrecht

Onze ervaren docent Davide geeft vioolles Dordrecht.

Ben je benieuwd of vioolles wat voor jou is? Een goede aangeleerde techniek is onmisbaar voor het ontplooien van jouw talent. Je kan bij ons een afspraak maken voor een proefles. De docent kijkt dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Vioolles Dordrecht

Davide Muzio

Davide Muzio - Viooldocent

Klassiek/Pop/Modern

Ik ben Italiaans en in 1981 ben ik geboren in Milaan. Op 8 jarige leeftijd begon ik met viool spelen. In 2000 ben ik afgestudeerd met een 10. Daarna ben ik als viooldocent gestart en heb ik 4 jaar in het orkest van Lecco "Nova et vetera" gespeeld. Ik ben met dit orkest in Iran en in veel landen in Europa geweest! En ik vond het fantastisch om zoveel te reizen! Ik heb als solist de concerten van Vivaldi, Bach en Mozart gespeeld.

In 2004 kwam ik naar Nederland waar ik in 2010 mijn viool master behaalde.

Momenteel geef ik veel vioolles , dat is waar mijn hart ligt! Ik studeer ook klavecimbel en daar begeleid ik mijn leerlingen op.

 

Vioolles wordt gegeven vanaf 6-7 jaar, en kan eventueel in groepsverband. (Klik hier voor meer informatie over lesvormen)

Ben je nog niet zeker van je keuze? Je kan ons altijd een mailtje sturen voor meer informatie over de vioollessen. Je kan hier al onze docenten bekijken. 

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Ben je benieuwd hoe het is om viool te spelen? Vraag een gratis proefles aan!