Pianoles Dordrecht

Pianoles Dordrecht

Pianoles Dordrecht

Alle pianodocenten zijn afgestudeerd op het conservatorium. Onderstaande docenten geven pianoles Dordrecht.

Pianoles Dordrecht

Selen Apaydin

pianoles dordrecht
Pianiste Selen Apaydin

Klassiek

Selen is een klassiek pianiste die zowel bekend is in Nederland als Turkije, waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Selen werkte o.a samen met de wereldberoemde Indiase muzikanten Hariprasad Chaurasia en Vijay Ghate met wie ze heeft uitgevoerd voor de Nederlandse koningin. Als jong talent is Selen Apaydin verschenen in diverse televisie- en radioprogramma's. Veel van haar opnamen zijn beschikbaar, waarvan bijv: 2008 Live Recording - Piano Marathon van de Doelen, 2008 Live opname- Modern Arts Center Ankara, 2000 CD met het label "80.Yıl Anısına" uitgebracht door Turkse Radio en Televisie Instituut. Proefles pianoles dordrecht

Bekijk meer informatie op haar website: Selen Apaydin

Jesse ten Hove

pianoles dordrecht
Pianist Jesse ten Hove

Pop/Modern/Klassiek

Jesse is afgestudeerd in de klassieke richting op het Conservatorium te Rotterdam (Codarts). Jesse heeft veel ervaring met pianocomposities van oa. Chopin, Listz, Bach, Rachmaninov en diverse andere grote componisten. Met veel jonge leerlingen gaat Jesse aan de slag met moderne muziek. Van filmmuziek van Harry Potter tot de nieuwste popsongs van Adele. Jesse heeft tevens een bijzondere interesse in muziektheorie en kan uitvoerig de achtergrond uitleggen van allerlei muziekstukken. Nieuwsgierig? Maak een gratis afspraak voor een proef pianoles dordrecht

Thierry Castel

pianoles dordrecht
Pianist Thierry Castel

Pop/Jazz/Lichte muziek

Thierry heeft een diploma van het Conservatorium Codarts te Rotterdam in de richting Jazz. De ideale leraar voor diegene die wilt leren improviseren. Tevens kan Thierry de vele structuren en methodes uitleggen die in Jazz worden toegepast. Denk bijv. aan begeleiding, het spelen van akkoorden en zogenaamde voicings en extensions. Je zal merken dat je een beter inzicht krijgt in muziek als je bij Thierry lessen volgt.

 

Pianoles wordt gegeven vanaf 6 jaar. (Klik hier voor meer informatie over lesvormen)

Ben je nog niet zeker van je keuze? Je kan ons altijd een mailtje sturen voor meer informatie over de pianolessen. Je kan hier al onze docenten bekijken. 

Huren van keyboard of digitale piano is mogelijk.

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Ben je benieuwd hoe het is om een nieuw instrument te bespelen? Vraag een gratis proefles aan!