Gitaarles Dordrecht

Gitaarles Dordrecht

Gitaarles Dordrecht

Professionele docenten geven gitaarles in Dordrecht aan de Dordtse Muziekschool.

ACTIE! Ontvang nu tijdelijk bij inschrijving* een gratis gitaar!

* Alleen van toepassing bij inschrijving van min. 30 minuten per week voor een termijn van 12 maanden.

Gitaarles wordt gegeven vanaf 6 jaar, en kan eventueel in groepsverband.

Ben je nog niet zeker van je keuze? Je kan ons altijd een mailtje sturen voor meer informatie over de gitaarlessen.

Huren van elektrische of akoestische gitaren is mogelijk.

Voor de proefles hebben wij een gitaar in de juiste maat die je kunt gebruiken. Deze hoef je dus niet perse mee te nemen.

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Ben je benieuwd hoe het is om een nieuw instrument te bespelen?

Vraag een gratis proefles aan!

Stelios Papazoglou

Gitaarles Dordrecht
Gitaardocent Muziekschool Dordrecht

Modern/Rock/Jazz

Ik heb op Codarts (Rotterdams Conservatorium) gestudeerd, en ook daar mijn diploma gehaald in de afdeling voor Jazz gitaar. Door de jaren heen heb ik naast Jazz muziek ook verschillende popstijlen gespeeld zoals Soul/Motown - Blues - Rock en Wereldmuziek. Ik geef al bijna 10 jaar gitaar les aan studenten van de leeftijd van 6 t/m 65+, beginners maar ook mensen die goed kunnen spelen maar toch iets nieuws willen leren. Mijn les methode is heel praktisch, ik ben vanaf dag 1 bezig om een liedje of een korte melodie te spelen en ook met de studenten hun gitaar techniek verder te ontwikkelen. Enkele voorbeelden van technieken zijn: de twee handen coördinatie -plectrum techniek – ritmische ontwikkeling (Funky, Bossa Nova, Swing, Reggae Groove etc.) melodische ontwikkeling (kinderliedjes, Blues/Rock solo, Bebop thema etc.) en harmonische ontwikkeling (akkoorden van een Pop, Jazz of Klassieke stukken etc.) - leren samen te spelen, te improviseren en de verschillende rollen van de muzikant binnen de verschillende muziek situaties te ontplooien. In de onderstaande video kunnen jullie een impressie krijgen van de stijlen die wij samen kunnen leren en verder ontwikkelen.

Wil je graag beginnen met gitaar spelen? Beginners van jong tot oud kunnen snel aan de slag met de prettige leermethode van Stelios. Nieuwsgierig? Maak een gratis afspraak voor een proef gitaarles dordrecht

Julien Graute

Gitaarles Dordrecht
Gitaarles Dordrecht

Pop/Rock/Modern

Ik ben Julien en ben aan het Conservatorium van Amsterdam afgestudeerd. Ik ben gespecialiseerd in Rock/Pop/Metal en alle verschillende stromingen binnen deze genres. Naast les geven, speel ik in mijn eigen band Kid Harlequin.
Gitaar spelen is voor mij een vorm van ontspanning en dat probeer ik over te brengen op mijn leerlingen. Leeftijd speelt geen rol, iedereen kan beginnen met het bespelen van de gitaar. Ben je meer gevorderd en zoek je naar nieuwe inzichten, dan ben je ook bij mij aan het goede adres.
In samenspraak met de leerling, maken we een lesplan, waarin jouw muzikale smaak vooropstaat. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in een muzikale studie, dan kan ik jou begeleiden in het traject richting de toelating. Theorie en gehoortraining zijn van dan belang en daar zal ik je bij helpen.
Mocht je geïnteresseerd zijn, vraag een vrijblijvende proefles aan en wellicht tot snel.

Je kunt gerust eens langskomen voor een gratis proefles bij Julien. Proefles aanvragen

Ozan Saritepe

Gitaarles dordrecht
Ozan Saritepe - Gitaardocent Dordtse Muziekschool

Klassiek

De Turkse gitarist Ozan Saritepe beheerst het klassieke spel op de gitaar als geen ander. Zijn virtuoze repertoire, zeer muzikaal en spannend met etnische en hedendaagse invloeden, bevat werken van Turkse en Balkan 's componisten en muziek uit de barok tot heden eeuw. Beginners en gevorderde gitaristen die beter willen worden in het spelen van de klassieke gitaar kunnen een gratis proefles aanvragen.