Drumles Dordrecht

Drumles Dordrecht

Drumles Dordrecht

Onze ervaren docent Rob Vriens geeft drumles Dordrecht aan de Dordtse Muziekschool.

Drummen is leuk!

Als je op zoek bent naar de snelste manier om de drums te leren, heb je een goede drumleraar nodig die je met een stap-voor-stap training je snel van het eerste niveau naar het volgende brengt zonder moeilijk giswerk of vervelende barrières die jou in de weg staan.

Goede lessen geven volledige duidelijkheid over precies wat te doen om vooruitgang te boeken. Ten tweede moeten lessen je motiveren om elke dag stappen te nemen (oefenen) om je doelen te kunnen bereiken. Dit is precies de uitdaging van de Dordtse Muziekschool.

Dordtse Muziekschool geeft al jarenlang drumles. Het resultaat: tientallen tevreden leerlingen die hun vaardigheden enorm hebben zien toenemen!

Drumles Dordrecht, onze docent(en):

Rob Vriens

Drumles Dordrecht
Drumdocent Rob Vriens

Pop/Rock/Jazz

Rob Vriens geeft inmiddels al weer meer dan 5 jaar les op de muziekschool Dordrecht. Een aardige docent in de omgang en kan goed met kinderen overweg. Rob Vriens is professioneel muzikant en speelt in diverse bands. Naast musiceren geeft hij drumles aan leerlingen van jong en oud. Iedere drumdocent heeft zo zijn eigen methode. Benieuwd of de lessen van Rob bij jou aansluiten?

Drumles wordt gegeven kan vanaf 6 jaar.  Lessen kunnen eventueel in groepsverband. (Klik hier voor meer informatie over lesvormen)

Twijfel je nog? Je kan ons altijd een mailtje sturen voor meer informatie over de drumles Dordrecht. 

Huren van elektrische of akoestische drumstellen is mogelijk.

Een proefles is gratis en vrijblijvend. Ben je benieuwd hoe het is om te kunnen drummen? Vraag een gratis proefles aan!