fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Informatie over docent

image

Over Selen Apaydin

Pianiste Selen Apaydin (Ankara) is Cum Laude afgestudeerd aan het prestigieuze Codarts Conservatorium in Rotterdam en heeft al vele tv- en radio opnames gemaakt voor NTV en TRT. In de afgelopen jaren heeft ze al verschillende tournee’s gemaakt in Turkije (Ankara, Istanbul, Antalya, Izmir, Bodrum, Kapadokya) en in andere Europese landen.

Apaydin is de dochter van de beroemde muzikant Mustafa Apaydin (Antalya) die een van de belangrijkste docenten en muzikanten is op het gebied van koormuziek in Turkije. Hij is de oprichter van TPKD. Ook Apaydin’s moeder (Trabzon) is een zeer gerespecteerde muziekdocente, gespecialiseerd in muziekonderwijs voor kinderen. Apaydin zelf heeft zich gefocust op de combinatie van Turkse en Westerse muziek en heeft zich al op jonge leeftijd ten doel gesteld deze muziek te promoten en te verspreiden met haar eigen ontwikkelde lesmethodes.


Wat kun je bij Selen Apaydin verwachten?

  • - Een gratis en vrijblijvende proefles!
  • - Les in het Nederlands, Engels of Turks.
  • - Les van een professionele en bevoegde docente/ muzikante.
  • - Muziekles waarbij de Turkse muziekcultuur centraal staat: Turkse kinderliedjes, Turkse volksliederen: dit gecombineerd met de nieuwste popsongs uit de Turkse hitparade.
  • - Een docente met jarenlange ervaring in het doceren van leerlingen van alle leeftijden.

Docentdetails

Afdeling
Docent piano
Opleiding
Codarts Conservatorium
Ervaring
+10 jaar op diverse scholen
Hobby's
Piano
Specialisme
Piano (klassiek)