Docenten

Dasha Skorokhodova

Dasha Skorokhodova

Docent zang

Als 17-jarige talent werd Dasha toegelaten tot de Moskouse conservatorium, afdeling zang. In 2007 trad vervolgde ze haar traject op het Den Haag Koninklijk Conservatorium als jazz-zangeres. In 2011 verscheen haar debuut album “Quality Time”, die goede recensies van de Nederlandse critici kregen. Dasha heeft werken uitgevoerd op diverse Nederlandse jazzfestivals.In 2013 was Dasha een semi-finalist in het Nationaal Jazzvocalisten Concours in Zwolle. In datzelfde jaar kreeg ze haar Master diploma aan het conservatorium met een zeer bijzonder barok-jazz project.

www.dashajazz.com

Kiki Luitwieler

Kiki Luitwieler

Docente zang

Kiki is afgestudeerd op het Fontys Conservatorium te Tilburg in de richting solozang klassiek. Tijdens de zangles wordt gelet op aspecten als noten lezen, ademtechniek, muzikaliteit/improvisatie en interpretatie.

Meer Zangles informatie


Thierry Castel

Thierry Castel

Docent piano

Thierry Castel heeft een brede achtergrond in jazz/lichte muziek, improvisatie en bebop. Naast het spelen in clubs, theaters and festivals in NL tourt hij regelmatig internationaal. Thierry stimuleert de creativiteit van de leerlingen en geeft veel aandacht aan persoonlijke expressie in het pianospel.
Meer Pianoles informatie

Rob Vriens

Rob Vriens

Docent drum / slagwerk

Rob is een zeer ervaren drumleraar en brengt zijn enthousiasme graag over op zijn leerlingen. Rob is afgestudeerd aan het Conservatorium Rotterdam en geeft drumles in diverse stijlen waaronder modern, rock en lichte muziek. Les is ook mogelijk voor cajon, djembe en conga.
Meer Drumles informatie

Stelios Papazoglou

Stelios Papazoglou

Docent gitaar

Stelios heeft gestudeerd aan het Syncrono conservatorium in Griekenland en aan het conservatorium van Rotterdam, waar hij is afgestudeerd op de afdeling ‘Jazz Muziek’. Stelios kan op heldere en leuke manier onderwijzen. Dankzij jarenlange ervaren weet hij beginners snel op weg te brengen.
Meer Gitaarles informatie

Selen Apaydin

Selen Apaydin

Docente piano

Selen is actief solo pianiste en als begeleidend pianiste. Daarnaast geeft ze met heel veel plezier pianoles. Ze is Cum Laude en met een 10 afgestudeerd aan het Codarts voor haar Masteropleiding. Als docente heeft ze ontzettend veel plezier in het delen van de muziek met haar leerlingen.
Meer Pianoles informatie

Iris van der Made

Iris van der Made

Docente zang

De basis voor mijn werk als zangpedagoge werd gelegd op de jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ik ben inmiddels onderlegd in de Complete ZangTechniek van C. Sadolin en heb me verdiept in EVTS. Naast techniek richt ik me ook op de expressie van muziek.
Meer Zangles informatie

Wendy Heuvelmans

Wendy Heuvelmans

Docente piano / keyboard

Wendy is in 2009 afgestudeerd op het Rotterdams conservatorium op de popafdeling en is zij meteen weer doorgegaan in de vorm van een Masterstudie. Wendy richt zich ook op het vlak van compositie/arrangeren, met een bijzondere interesse in filmmuziek.

Meer Pianoles informatie

Thanos Athanasopoulos

Thanos Athanasopoulos

Docent saxofoon / klarinet

Thanos is van Griekse afkomst en is verhuisd om te studeren aan het Koninklijke Conservatorium. Thanos is afgestudeerd met een Bachelor in Jazz Saxofoon, en Master in uitvoering van improvisatie. Hij geeft saxofoonles en klarinetles op de American School van Den haag en de Dordtse Muziekschool.
Meer Saxofoonles of Klarinetles informatie

Jesse ten Hove

Jesse ten Hove

Docent piano

Jesse ten Hove is afgestudeerd op het Rotterdams Conservatorium bij pianist Bart van de Roer.Jesse is breed georiënteerd en geeft pianoles in diverse stijlen. Ook komen theorie en achtergrond van muziek aan bod. Jesse treedt regelmatig op met sopraan Marna Bakker en violiste Ksenia Ustyuzhanina
Meer Pianoles informatie

Bill Mookhoek

Bill Mookhoek

Docent basgitaar

Bill Scott Mookhoek studeerde hij af in Rotterdam aan de Jazz Academie van Codarts als basgitarist en contrabassist. Bill geeft op verschillende scholen gitaarles, basgitaarles, bandcoaching en muziek oriëntatielessen aan jong en oud.

Meer Basgitaarles informatie

Iván Nogueira

Iván Nogueira

Docent cello

Ik ben een ervaren kamermuziek en orkest cellist. Muziek boeide mij al vroeg in mijn jeugd en op de leeftijd van 8 jaar kreeg ik mijn eerste celloles. In 2015 behaalde ik mijn Master diploma Klassieke Muziek. Vanaf dat moment combineer ik mijn werk als cellodocent met mijn eigen muziekprojecten, solo optredens en orkest optredens.”
    
“Muziek werd een heel belangrijk deel van mijn leven en de cello een stuk van mijn identiteit. Ik wil mijn passie en liefde voor muziek graag delen. Kwaliteit en plezier komen altijd hand in hand in mijn lessen.

Meer Celloles informatie

Davide Muzio

Davide Muzio

Docent viool

In 2000 ben ik afgestudeerd met een 10. Ik heb als solist de concerten van Vivaldi, Bach en Mozart gespeeld. Ik heb opgetreden in vele landen in Europa. In 2004 kwam ik naar Nederland waar ik in 2010 mijn viool master behaalde.

Meer Vioolles informatie

Ozan Saritepe

Ozan Saritepe

Docent gitaar

The Turkish guitarist Ozan Saritepe is active as recitalist, soloist and chamber musician. His virtuoso repertoire, very musical and exciting, with traditional, ethnic and contemporary influences, includes works by Turkish and Balkan’s composers as well as music from the Baroque era to the present century.

Meer Gitaarles informatie